Een basis interieuradvies

Heb je een nieuw huis gekocht? Ga je verbouwen? Zoek je hulp bij de (her)inrichting van je huis? Is het complete interieuradvies te uitgebreid voor jou? Dan is het basis interieuradvies een goede keuze.  Huiswerk helpt je graag om een goede basis te creëren voor jouw nieuwe interieur.  

Een basis interieuradvies bestaat uit het in kaart brengen van jouw stijl. Met andere kleuren, materialen en een andere indeling kun je een heel ander interieur creëren.

Met dit advies krijg je voldoende handvatten om zelf de juiste keuzes te kunnen maken passend bij jouw nieuwe interieur. 

Wat kun je verwachten?

Het project start met een intakegesprek bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik, de verlichting en jouw huidige meubels en accessoires. 

Een basisadvies bestaat uit:

 

Een intakegesprek bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik en jouw huidige meubels en accessoires. 

 

Een 2D plattegrond met indelingsvoorstellen van de ruimte(s) van jouw woning. 

 

Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

 

Een kleuradvies met hierin de kleuren en materialen welke passen bij het interieur dat je wilt creëren. 

Indien gewenst kun je aanvullend op dit advies nog een shoplist afnemen.

Voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief parkeerkosten en een reistijdvergoeding ( €0,25 p/km na 20 km buiten postcodegebied 2013 AB). 

Het bedrag voor het basis interieuradvies is gebaseerd op één verblijfsruimte.

 

 

Interessant? Delen mag...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email