Een compleet interieuradvies

Heb je een (nieuwbouw) huis gekocht? Ga je verhuizen of ga je verbouwen? Zoek je hulp bij de (her)inrichting van je huis? Huiswerk helpt je graag verder om van deze plek jouw thuis te maken. Met een compleet interieuradvies krijg je alle handvatten en hulp die je nodig hebt om een prachtig nieuw interieur te creëren. 

 

Dit advies bestaat uit

Een intakegesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw woonwensen en bekijk ik de ruimte(s) waarvoor jou advies wilt. 

 

In een moodboard visualiseer ik de sfeer die past bij jouw nieuwe interieur. 

 

Ik maak een kleur- en materialenplan. Dit is een compleet advies met een mooie kleurencombinatie passend bij jouw woning en nieuwe interieur. Ook geef ik advies over materialen die passen in het advies. Ik verzamel stalen en laat deze aan je zien.

 

Een plattegrond (2D) met een voorstel voor de indeling van de ruimte. 

Ik maak een meubel- en accessoireplan passend bij jouw nieuwe interieur. Ook ontvang je een shoplist, met hierin de winkeladviesprijzen en winkels waar je deze meubels en accessoires kunt aanschaffen. Hierbij hou ik rekening met jouw budget.

 

Je ontvangt een basis verlichtingsplan, waarin ik de lichtpunten in jouw woonruimte aangeef. 

Met dit advies krijg je alle middelen en handvatten om het interieur van je dromen te creëren. 

Dit advies is indien gewenst uit te breiden met: 

  • personal shopping: wil je de aanschaf van je nieuwe meubels en accessoires helemaal uit besteden of vind je het prettig om samen met mij te gaan winkelen? Per dagdeel (4 uur) kost personal shopping € 250,- (incl. BTW).

Styling op locatie: wanneer je het prettig vind wanneer ik nog even langskom om qua styling de puntjes op de i te zetten. Op basis van uurtarief van €65,- incl. BTW met een minimale afname van 2 uur. 

Groenstyling: planten worden steeds belangrijker in het interieur. Ik help je om met planten de juiste sfeer te creëren in je interieur. Ik kijk naar geschikte plekken voor planten in jouw huis en maak vervolgens een sfeerbeeld en groenplan passend bij jouw inrichting. Dit plan is inclusief een verzorgingsplan zodat jouw planten lang mooi blijven. €200,- (incl. BTW)

Voorwaarden compleet interieuradvies

Alle genoemde bedragen zijn exclusief parkeerkosten en een reistijdvergoeding ( €0,25 p/km vanaf 20 km van postcodegebied 2013 AB). 

De bedragen voor het complete interieuradvies 
zijn gebaseerd op één verblijfsruimte.

Interessant? Delen mag...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email