Interieuradvies

"Een interieur creëren waar jij blij van wordt en waarin jij je helemaal thuis voelt..."

... dat wil ik bereiken met mijn interieuradvies. Ik begeleid, inspireer en adviseer je graag hierin. 

Je thuis voelen in je eigen huis. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is niet altijd het geval. Ik help je een interieur te creëren waarin jij je wél helemaal thuis voelt. 

Wil je een restyling van een enkele kamer in huis, alleen een  kleuradvies of een compleet ontwerp. Ik denk graag met je mee over de inrichting van jouw woning. Ik help je om jouw woonwensen te visualiseren en geef advies waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Hierbij hou ik rekening met het beschikbare budget en de functionaliteit van de ruimte(s).

Huiswerk staat voor creativiteit, professionaliteit en is op de hoogte van de nieuwste trends op woon- en interieurgebied. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Het doel is tenslotte om een interieur te creëren wat écht van jou is en weerspiegelt wie jij bent. 

4x interieuradvies

Flitsadvies

€ 155 *

Kleuradvies

€ 275 *

Basis interieuradvies

€ 475 *

Uitgebreid interieuradvies

€ 675 *

Een flitsadvies bij jou thuis

Wil je snel een frisse wind door je interieur? Dan is dit advies iets voor jou! Tijdens dit mondelinge advies, mag je mij in 2 uur tijd al je woonvragen stellen en geef ik direct mogelijke oplossingen, advies, informatie en inspiratie waarmee je zelf verder aan de slag kunt. 

Dit advies start met een digitale intake, zodat je zoveel mogelijk uit dit advies kunt halen.

Kleur advies

Een interieur hoeft niet altijd compleet te veranderen of te vernieuwen om het de sfeer te geven waar jij naar op zoek bent. Een nieuwe kleur op de muur, andere vloer- of raambekleding of andere accessoires kunnen je interieur al een heel andere sfeer geven. Lichtinval speelt een belangrijke rol bij de juiste kleurkeuze. Welke kleuren combineren goed met elkaar? Wil je rust creëren of juist wat meer spanning opzoeken d.m.v. contrast? Ik help je graag om hierin de juiste keuzes te maken. 

Wat kun je verwachten?

 • Een intakegesprek bij jou thuis, waarbij ik de betreffende ruimte kan bekijken en we jouw woonwensen en voorkeur voor kleur kunnen bespreken. 
 • Een uitgewerkt kleuradvies in een moodboard en kleurenplan
 • Een presentatie van het moodboard en kleurenplan bij jou thuis. Ik neem kleurstalen mee om te bekijken. Wanneer het kleurenplan jou aanspreekt, kun je hier zelf mee aan de slag om de juiste sfeer in je huis aan te brengen. 

Basis interieuradvies

Een basis interieuradvies bestaat uit het in kaart brengen van jouw stijl. Met andere kleuren, materialen en een andere indeling kun je een heel ander interieur creëren.

Het project start met een intakegesprek bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik, de verlichting en de meubels en accessoires. 

Een basisadvies bestaat uit:

 • Een 2D plattegrond met indelingsvoorstellen van de ruimte(s) in jouw woning.
 • Sfeer: via een moodboard wordt de sfeer van jouw nieuwe interieur gevisualiseerd.
 • Kleuradvies: welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat je wilt creëren?

Uitgebreid interieuradvies

Bij een uitgebreid interieuradvies bespreken we eerst je woonwensen. Vervolgens krijg je advies over de sfeer, indeling, kleuren, meubels, accessoires en verlichting in je woning. Welke meubels en accessoires passen in jouw interieur? Je ontvangt een shoplist met nieuwe aan te schaffen meubels en accessoires, met hierin de winkeladviesprijzen en de winkels waar je ze kunt aanschaffen. Hierbij hou ik rekening met jouw budget. Ik geef je alle middelen en handvaten om het interieur van je dromen te creëren. 

Het is ook mogelijk om de aanschaf van je nieuwe meubels en accessoires uit te besteden. Per dagdeel kost personal shopping € 149 *

Een uitgebreid interieuradvies bestaat uit

 • een intakegesprek
 • een moodboard
 • een kleuren- en materialenplan
 • een plattegrond (2D) met indeling
 • een meubel- en accessoireplan
 • een basis verlichtingsplan
 • een shoppinglist
 • eventueel uitbreiding met personal shopping

Extra diensten

 • Maatwerk tekeningen voor bijvoorbeeld een open haard, inbouwkast, erkerbank of een keukenontwerp. Maatwerk is vaak een mooie oplossing om de ruimte goed te benutten. Ik maak het ontwerp en overleg met de meubelmaker.
 • Gezamenlijk shoppen van meubels en accessoires. Ik heb een groot netwerk, vaak aantrekkelijke prijsafspraken en weet precies waar je welke meubels kunt kopen. Alle voorwerk wordt door mij gedaan en we kunnen vervolgens heel gericht gaan shoppen.
 • Styling op locatie. Wanneer je het prettig vind wanneer ik nog even langskom om qua styling de puntjes op de i te zetten. 
 • Groenstyling. Planten worden steeds belangrijker in het interieur. Ik help je om met planten de juiste sfeer te creëren in je interieur. Ik kom op locatie kijken naar geschikte plekken voor planten en maak vervolgens een sfeerbeeld en groenplan passend bij jouw inrichting. Inclusief verzorgingsplan zodat jouw planten lang mooi blijven. 
 • Prijsindicatie: op van een uurtarief van €52 *
 • Staat je interieurvraag hier niet tussen? Dan maak ik graag een persoonlijke offerte op maat. 

Voorwaarden

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, parkeerkosten en een reistijdvergoeding ( €0,25 p/km vanaf 20 km buiten Haarlem). 

De bedragen voor het kleuradvies, het basis interieuradvies en het uitgebreid interieuradvies 
zijn gebaseerd op één verblijfsruimte tot 50m2.

Bij een grotere ruimte wordt er een uurtarief berekend (€ 52,-).