Interieuradvies

"Een interieur creëren waar jij blij van wordt en waarin jij je helemaal thuis voelt..."

... dat wil ik bereiken met mijn interieuradvies. Ik begeleid, inspireer en adviseer je graag hierin. 

Je thuis voelen in je eigen huis. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is niet altijd het geval. Ik help je een interieur te creëren waarin jij je wél helemaal thuis voelt. 

Wil je een restyling van een enkele kamer in huis, alleen een  kleuradvies of een compleet ontwerp. Ik denk graag met je mee over de inrichting van jouw woning. Ik help je om jouw woonwensen te visualiseren en geef advies waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Hierbij hou ik rekening met het beschikbare budget en de functionaliteit van de ruimte(s).

Huiswerk staat voor creativiteit, professionaliteit en is op de hoogte van de nieuwste trends op woon- en interieurgebied. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Het doel is tenslotte om een interieur te creëren wat écht van jou is en weerspiegelt wie jij bent. 

Basis interieuradvies

Een basis interieuradvies bestaat uit het in kaart brengen van jouw stijl. Elk project start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis waarin we jouw woonwensen bespreken. Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik, de verlichting en de meubels en accessoires. 

Een basisadvies bestaat uit:

  • Een 2D plattegrond met indelingsvoorstellen van de ruimte(s) in jouw woning.
  • Sfeer: via een moodboard wordt de sfeer van jouw nieuwe interieur gevisualiseerd.
  • Kleuradvies: welke kleuren en materialen passen bij het interieur dat je wilt creëren?

Dit basisadvies is uit te breiden met

  • Een meubel- en accessoireplan inclusief shoplist: welke meubels en accessoires passen in jouw interieur? Je ontvangt een shoplist met hierin de winkeladviesprijzen en de winkels waar je ze kunt aanschaffen. Hierbij hou ik rekening met jouw budget. 
  • Een basis verlichtingsplan: een lichtplan op maat.
  • Ontwerptekeningen voor maatwerk meubilair, zoals inbouwkasten, keuken, badkamermeubels, etc.
  • Personal shopping: ik ga samen met jou of voor jou naar verschillende interieurwinkels en adviseer je bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.
  • Woninginrichting: ik verzorg voor jou de gehele inrichting van jouw woning en bestel in overleg met jou alle meubels en accessoires voor jouw interieur. 
  • Styling op locatie: ik kom bij jou thuis om je interieur te stylen en de puntjes op de i te zetten.

Wanneer je via Huiswerk meubels en accessoires aanschaft van de merken Woood, BePureHome, Vanilla Fly, Zuiver en Dutchbone profiteer je mee van mijn inkoopkorting. 

Kleuradvies

Een interieur hoeft niet altijd compleet te veranderen of te vernieuwen om het de sfeer te geven waar jij naar op zoek bent. Een nieuwe kleur op de muren, andere vloer- of raambekleding kunnen je interieur al heel anders doen uitkomen. Het kan best lastig zijn om hiervoor de juiste kleuren te vinden? Lichtinval speelt een belangrijke rol bij de juiste kleurkeuze. Welke kleuren combineren goed met elkaar? Wil je rust creëren of juist wat meer spanning opzoeken d.m.v. contrast? 

Een kleuradvies start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis, waarbij ik de betreffende ruimte kan bekijken en we jouw woonwensen en voorkeur voor kleur kunnen bespreken. 

Na het intakegesprek werk ik jouw kleuradvies uit in een moodboard en kleurenplan

Dit moodboard en kleurenplan kom ik bij jou thuis presenteren. Ik neem kleurstalen mee om te bekijken. Wanneer het kleurenplan jou aanspreekt, kun je hier zelf mee aan de slag om de juiste sfeer in je huis aan te brengen. 

Flitsadvies bij jou thuis

Is een interieuradvies of kleuradvies teveel, maar wil je wel een laagdrempelig onafhankelijk en professioneel interieuradvies? Dan kom ik graag bij je thuis om met je mee te kijken. Tijdens het flitsadvies kun je mij in 2 uur tijd, al je woonvragen stellen en geef ik direct mogelijke oplossingen, advies, informatie en inspiratie waarmee je zelf verder aan de slag kunt. 

Dit advies start met een digitale intake, zodat je zoveel mogelijk uit dit advies kunt halen.