Interieuradvies

Advies nodig bij de inrichting van je nieuwe woning? Behoefte aan een frisse blik?

Daar zit je dan in je mooie (nieuwe) huis. Je hebt je de afgelopen periode enorm verheugd om van jouw huis jouw droomhuis te maken. Je hebt  woonbladen gelezen om inspiratie op te doen. Misschien heb je zelfs wel een moodboard gemaakt? De verf zit op de muur, de meubels en accessoires staan op hun plek. En toch.... het is niet geworden wat je ervan had verwacht.

Misschien vind je het prettig wanneer er iemand met je meedenkt over de inrichting van je woning, zoekt je iemand met een frisse blik, creatieve oplossingen en misschien iets meer lef... 

Geen nood! Huiswerk helpt je graag met de inrichting van je woning. Zoek je advies over kleur, verlichting of de indeling van je woning of alleen een enkele kamer? Heb je liever een uitgewerkt plan? Wil je dat ik je woning kom inrichten, shopadvies geef of je help bij de aanschaf van nieuwe meubels? Voor iedere vraag en elk budget probeer ik een passende oplossing te vinden. 

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat je wensen zijn en de  mogelijkheden van de ruimtes in je woning te bekijken. 

Ik geef interieuradvies volgens de 'hands-on'-aanpak. Dit houdt in dat ik praktische en doelgerichte adviezen geef, waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Indien gewenst steek ik zelf mijn handen uit de mouwen en maken we samen van jouw huis, jouw droomhuis! 

Enthousiast geworden?

Interessant? Delen mag...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email