Je huis stylen voor de verkoop

Delftlaan | Haarlem

Waarom zou je je huis stylen voor de verkoop ervan? Bekijk de voor- en na foto’s van de verkoopstyling van deze woning en oordeel zelf…

 

Eind maart werd ik door de verkopers van dit huis benaderd of ik hen kon helpen met een goede woningpresentatie van hun woning voor de verkoop ervan. Het interieur van dit mooie huis had weinig samenhang, veel kleuren die niet goed bij elkaar pasten en een aantal kamers zonder duidelijk functie. Van de 5 slaapkamers, waren er 2 in gebruik als slaapkamer en de rest had in de loop der jaren een andere functie gekregen. 

Tijdens het intakegesprek, besprak ik het plan van aanpak van de styling met de verkopers: een rustiger en neutraler interieur in Scandinavische stijl, wat goed aansluit bij het merendeel van de meubels die de verkopers al hadden staan. De functies van de ruimtes duidelijk maken en de pluspunten van deze woning benadrukken in de styling.

De groene kast werd door de verkopers wit geverfd en de rode stoelen werden tijdelijk in de opslag gezet en vervangen door neutrale stoelen van mij. De functies van de kamers werd duidelijk, door deze tijdelijk met mijn meubels en accessoires in te richten als slaapkamer en de gehele woning werd gestyled voor een sfeervolle fotoreportage. 

Waarom zou je je huis stylen voor de verkoop?

Om extra waarde toe te voegen aan je woning. Een online goede en sfeervolle presentatie van jouw woning, trekt meer kijkers naar jouw woning en zorgt voor die fijne sfeer in huis, waardoor potentiele kopers verliefd op jouw huis worden en de kans groot is dat je een veel hogere opbrengst krijgt met de verkoop van jouw huis. Dit bereik je door een goede verkoopstyling van jouw woning! Een investering die zich ruimschoots terugverdient. 

Na verkoopstyling:

 

 

 

Voor verkoopstyling

Wil je ook je huis professioneel laten stylen voor de verkoop?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wil je meer lezen over verkoopstyling?

Gerelateerde artikelen

verkoopstyling: heeft het zin of is het onzin?

Mijn huis is tegenwoordig toch zo verkocht voor een goede prijs! Dan is verkoopstyling toch overbodig? Lees in deze blog of dat waar is…

ken jij het verschil tussen verkoopstyling en interieurstyling?

Ik merk dat mensen bij verkoopstyling vaak de link leggen naar interieurstyling. Op zich niet zo raar, want beide soorten styling houden zich bezig met het inrichten van woningen. Toch zijn beide disciplines heel verschillend van elkaar. 

je huis verkopen? bereid je voor in 2 stappen

De kogel is door de kerk, je hebt besloten je huis te verkopen. Dit brengt een hoop keuzes en voorbereiding met zich mee. Dit stappenplan helpt je op weg..

Interessant? Delen mag...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email