Meubelverhuur. Laat je woning tijdelijk inrichten voor de verkoop.

Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Meubelverhuur om de mogelijkheden van de woning te laten zien...

Deze woning op één van de mooiste plekjes in Amsterdam, stond al enige maanden ongemeubileerd in de verkoop toen de makelaar mij benaderde. Deze woning was langere tijd verhuurd geweest, maar door de goede woningmarkt had de eigenaar besloten deze te verkopen. Dat verliep minder succesvol dan de verwachting was.

Er werden amper bezichtigingsaanvragen gedaan voor deze woning en de paar keer dat er een bod werd uitgebracht was dit ruim onder de vraagprijs.

Doordat er geen meubels in deze woning stonden, ontbrak het aan een fijne sfeer. Daarnaast viel het extra op dat de verhouding tussen de woonkamer en de keuken niet in verhouding is en de gebreken en slordige afwerkingspunten vielen door het jarenlang verhuren extra op. Ook konden kijkers zonder meubels lastig inschatten hoeveel ruimte de zithoek, in een toch al beperkte ruimte, in beslag zou nemen. 

Ik heb deze woning ingericht en gestyled en daarna werd er een nieuwe fotoreportage gemaakt. Het resultaat? Ontzettend veel bezichtigingsaanvragen en de woning is vervolgens snel en voor een goede prijs verkocht. Zo zie je maar weer wat meubels en accessoires kunnen doen voor een succesvolle verkoop van een woning!

Wil je meer informatie over het laten meubileren van je woning voor de verkoop?

Interessant? Delen mag...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email