Meubelverhuur

Onderzoek heeft uitgewezen dat een lege woning, minder goed verkocht wordt dan een gemeubileerde woning. Potentiƫle kopers kunnen zich in een lege ruimte, minder goed een voorstelling maken van de ruimte en hoe zij deze zelf zouden inrichten. Daarnaast oogt een gemeubileerde woning groter wanneer deze is ingericht en heeft een gemeubileerde woning meer sfeer.

Huiswerk biedt verkopers de mogelijkheid een leegstaande woning of modelwoning in te laten richten met nieuwe meubels en accessoires. Hierbij maak ik gebruik van het House of KIKI Meubelverhuur netwerk.

Alle kamers in de woning worden vakkundig gestyled en ingericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van echte meubels. Daarnaast wordt de woning aangekleed met gordijnen, schilderijen en accessoires en sleutelklaar opgeleverd. Bij de meubelverhuur is de inboedelverzekering inbegrepen. Wanneer de woning is verkocht of wanneer de verhuurtermijn is verstreken, wordt de woning weer door mij leeggehaald.

Bij de meubelverhuur zitten geen reparatiewerkzaamheden, schilder- of tuinwerkzaamheden inbegrepen. Wanneer hier behoefte aan is heeft Huiswerk vastgoedstyling in haar netwerk, betrouwbare hoveniers en klusteams, welke ingezet kunnen worden om deze werkzaamheden te verrichten.

Interessant? Delen mag...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email