Meubelverhuur Adriaan de Jongestraat – Haarlem

Een tijdelijke woninginrichting aan de Adriaan de Jongestraat

Home » Portfolio » Meubelverhuur » Een tijdelijke woninginrichting aan de Adriaan de Jongestraat
Waarom?

Een lege woning wordt minder goed verkocht dan een gemeubileerde woning. Dat is een feit. Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer.

Heerlijk witte muren, veel licht, een prachtige erker, een ensuite met glas in lood, luxe badkamer, tuin en ruime slaapkamer. In deze tijd noemen we dat de perfecte woning. Je hoeft werkelijk niets te doen om hier te gaan wonen. Toch ontbrak er iets, namelijk de sfeer van een thuis.

Deze voormalige huurwoning mocht ik voorzien van een tijdelijke inrichting voor de finishing touch en sfeer. Een woning blijft namelijk kil en kaal zonder meubels. Zeker als je online alleen maar een foto ziet van een lege kamer.

Past mijn bank wel in deze woning? En hoeveel ruimte blijft er over wanneer ik er een tweepersoonsbed in zet, is er een mogelijkheid om thuis te werken? Door een lege woning tijdelijk in te richten voor de verkoop, haal je deze twijfels bij geïnteresseerden weg. Bovendien ziet een ingerichte woning er een stuk sfeervoller uit. En sfeer verkoopt nou eenmaal ontzettend goed!

In de media

25 beautiful homes magazine (06-2020)

ViVA (Lentespecial 2020)

Mode & Travaux

Haarlemsdagblad (08-2021)

Living at Home (11-2020)