Meubelverhuur Langendijkstraat – Haarlem

Een tijdelijke woninginrichting aan de Langendijkstraat

Home » Portfolio » Meubelverhuur » Een tijdelijke woninginrichting aan de Langendijkstraat in twee sfeervolle appartementen.
Waarom?

Een lege woning wordt minder goed verkocht dan een gemeubileerde woning. Dat is een feit. Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer.

Deze woning is helemaal verbouwd voor de verkoop. Voorheen was dit één appartement, maar nu gesplitst in twee sfeervolle appartementen. Met mooie grote stalen kozijnen, een gigantisch dakterras, een mooie visgraatvloer en net gewitte muren ziet de woning er goed uit. Je zou je bijna afvragen waarom ik deze woning heb ingericht voor de verkoop…

De reden is simpel, namelijk sfeer! Dat ontbreekt namelijk wanneer je door lege ruimtes loopt. Ook al zijn er geen gebreken bij een net gerenoveerde woning, toch roepen lege ruimtes geen gezelligheid en een gevoel van thuis op bij kijkers.

Wanneer je bedenkt dat mensen het vaak lastig vinden zich een voorstelling te maken van hun eigen meubels in de woning, wanneer deze niet is ingericht, is het niet zo gek dat de projectontwikkelaar mij heeft gebeld.

Het resultaat? Een prachtige en sfeervolle online fotoreportage. Veel bezichtiging aanvragen en binnen no-time goed verkocht.

In de media

25 beautiful homes magazine (06-2020)

ViVA (Lentespecial 2020)

Mode & Travaux

Haarlemsdagblad (08-2021)

Living at Home (11-2020)