Meubelverhuur Mariotteplein – Amsterdam

Een tijdelijke woninginrichting aan de Mariotteplein

Home » Portfolio » Meubelverhuur » Een tijdelijke woninginrichting aan de Mariotteplein
Waarom?

Een lege woning wordt minder goed verkocht dan een gemeubileerde woning. Dat is een feit. Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer.

Van 14 bezichtigingen in 10 maanden tijd, naar 14 bezichtigingen in 2 dagen tijd. Zelfs in Amsterdam worden niet alle woningen direct en ruim boven de vraagprijs verkocht. Terwijl deze woning toch ontzettend sfeervol, ruim en in een populaire buurt ligt.

Dat heeft alles te maken met een goede presentatie van je woning voor de verkoop. Deze verkopers hadden een bod van 20.000 Euro onder de vraagprijs kunnen accepteren, maar kozen ervoor hun woningpresentatie aan te pakken om het maximale uit de verkoop van hun woning te halen. Een slimme zet!

Muren werden geschilderd, een te grote inbouwkast werd uit de woning gehaald en de woning werd helemaal opnieuw door mij ingericht.

Het resultaat? Nu wel voldoende bezichtigingsaanvragen en supersnel en ruim boven de oorspronkelijke vraagprijs verkocht. Deze investering heeft de verkopers enorm veel geld opgeleverd. Zo zie je maar weer dat je interieur wel degelijk belangrijk is wanneer je je woning goed wilt verkopen. Je kunt je vast wel voorstellen dat de verkopers laaiend enthousiast zijn over de metamorfose die hun woning heeft gehad. Vastgoedstyling is een investering die zichzelf ruimschoots terugverdient.

In de media

25 beautiful homes magazine (06-2020)

ViVA (Lentespecial 2020)

Mode & Travaux

Haarlemsdagblad (08-2021)

Living at Home (11-2020)