Over mij

Ik ben Mirella Appelman

Mirella Appelman

Ik ben iemand die verslaafd is aan woontijdschriften, alle woonprogramma's op tv bekijkt en altijd bezig is met haar interieur (ook stiekem met die van anderen trouwens). Ik word warm bij de aanblik van een mooie woning en ben degene die het niet kan laten om bij anderen naar binnen te gluren of te zien hoe zij wonen.

Ik heb in 2016 samen met mijn vriend een mooie oude woning in Haarlem heb gekocht. Waarna ik mij, na een (veel te lange) verbouwing, compleet op het ontwerp en de inrichting heb gestort. Mensen die bij ons thuis komen, zijn vaak positief verrast en onder de indruk van ons huis en mij wordt vaak gevraagd of ik interieurstylist ben. Mijn vrienden en familie weten mij ook te vinden wanneer zij advies nodig hebben over hun inrichting.

In januari van dit jaar besloot ik om mijn werk in de verstandelijk gehandicapten zorg op een laag pitje te zetten en de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer iets met mijn passie voor interieur en huizen te gaan doen. Dit vond ik in de opleiding vastgoedstyling van House of KIKI (wat je misschien wel kent van het programma 'Uitstel van executie' op RTL4).

Een paar maanden later was ik gecertificeerd vastgoedstylist en was Huiswerk vastgoedstyling al snel een feit.

Omdat ik jou meer wil bieden dan alleen verkoopstyling, heb mij ook laten opleiden tot vastgoedfotograaf en heb ik inmiddels ervaring als verkoopcoach opgedaan.  Ik hoop dat ik met Huiswerk, binnenkort werk mag maken van jouw huis!