Over mij

Ik ben Mirella Appelman

interieurstylist, vastgoedstylist en groenstylist Haarlem

Ik ben iemand die verslaafd is aan woontijdschriften, alle woonprogramma's op tv bekijkt, de nieuwste woontrends op de voet volgt en altijd bezig is met haar interieur (ook stiekem met die van anderen trouwens). Ik word warm bij de aanblik van een mooie woning en ben degene die het niet kan laten om bij anderen naar binnen te gluren of te zien hoe zij wonen. 

Ik heb in 2016 samen met mijn vriend een mooie oude woning in Haarlem gekocht. Waarna ik mij, na een (veel te lange) verbouwing, compleet op het ontwerp en de inrichting heb gestort. Door deze verbouwing en de vele positieve reacties op ons interieur, is het bij mij gaan kriebelen om van mijn hobby mijn beroep te maken. 

In januari 2018 besloot ik vervolgens om mijn werk in de verstandelijk gehandicapten zorg op een laag pitje te zetten en de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer iets met mijn passie voor interieur en huizen te gaan doen.

Dit vond ik in de opleiding vastgoedstyling van House of KIKI. Daarna heb ik met veel plezier de opleiding interieurstyling bij de NIA (Nederlandse Interieur Academie) afgerond en een cursus groenstyling gevolgd.

Ik ben zowel een gecertificeerd vastgoedstylist, als een gecertificeerd interieurstylist en ben inmiddels full time werkzaam in mijn bedrijf Huiswerk vastgoedstyling.

Ik hoop dat ik met Huiswerk, binnenkort werk mag maken van jouw huis!