Verkoopstyling

Ga je je huis verkopen?

De eerste indruk, is de belangrijkste indruk! 

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis. De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de foto’s op Funda of andere verkoopsites. Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het grote aanbod uitspringt. Dat doe je door verkoopstyling en hier kan ik je bij helpen. Ook als je woning al helemaal leegstaat. 

Waarom investeren in een woning die je toch gaat verkopen?

Zeker in de huidige woningmarkt hier in Haarlem, waarin de meeste woningen toch wel worden verkocht, is dit iets wat veel mensen zich afvragen. Toch is verkoopstyling die relatief kleine investering meer dan waard. Het bedrag dat je uitgeeft aan de verkoopstyling van je woning, ga je waarschijnlijk ruimschoots terugverdienen met een hogere verkoopprijs van je woning! 

Woningen die op Funda goed gepresenteerd worden voor de verkoop, trekken meer kijkers naar de woning. Hoe meer potentiële kopers interesse tonen in jouw woning, hoe groter de kans dat meerdere mensen een bod uitbrengen. Dit maakt jouw positie in de onderhandelingen over de vraagprijs een stuk sterker. Ook krijgen woningen die zijn gestyled voor de verkoop, vaak een hogere waardebepaling toegekend door de makelaar. 

verkoopstyling: waarom de eerste indruk zo belangrijk is...

Ik kan je helpen om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop. Dit doe ik door jouw woning objectief door de ogen van potentiële kopers te bekijken. Wat zijn de pluspunten van jouw woning? Wat zijn de mogelijkheden? Dat zal ik benadrukken met mijn styling. Eventuele storende objecten haal ik weg.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires om de kosten voor verkoopstyling zo laag mogelijk te houden. 

Ik zorg ervoor dat jouw woning neutraal en aantrekkelijk voor een zo groot mogelijke doelgroep wordt gepresenteerd. Dat jouw woning een fijne sfeer heeft en dat kijkers zich makkelijker kunnen voorstellen om in jouw woning wonen. 

Wanneer jouw woning aantrekkelijk op Funda staat, veel bezichtigingsaanvragen heeft en voor de allerhoogste prijs wordt verkocht, is mijn doel bereikt. 

Waarom kiezen voor Huiswerk?

Ik ben een gecertificeerd verkoopstylist en doe niets liever dan mij bezig houden met de inrichting en styling van jouw woning. Ik hanteer een transparante werkwijze en werk op basis van uurtarief.

Ga je liever zelf aan de slag met de verkoopstyling van je woning? Ik geef in 1,5 uur een professioneel verkoopstylingsadvies bij jou thuis. Hierbij geeft ik je praktische tips en handvatten waar je zelf direct mee aan de slag kunt. 

Staat je woning al leeg?

Huiswerk heeft meerdere inboedels beschikbaar om jouw woning sfeervol en met échte meubels te meubileren voor de verkoop.