Verkoopstyling

Ga je je huis verkopen?

De eerste indruk, is de belangrijkste indruk! 

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis. De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de online fotoreportage. Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het aanbod uitspringt, waardoor jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Door middel van verkoopstyling kun je dit realiseren en hier kan ik je bij helpen. Ook als je woning al helemaal leegstaat. 

Waarom investeren in een woning die je toch gaat verkopen?

Zeker in de huidige woningmarkt hier in Haarlem, waarin de meeste woningen toch wel worden verkocht, is dit iets wat veel mensen zich afvragen. Toch is verkoopstyling die relatief kleine investering meer dan waard. Het bedrag dat je uitgeeft aan de verkoopstyling van je woning, ga je waarschijnlijk ruimschoots terugverdienen met een hogere verkoopprijs van je woning! 

verkoopstyling: waarom de eerste indruk zo belangrijk is...

Waarom kiezen voor Huiswerk?

Ik ben een gecertificeerd verkoopstylist en doe niets liever dan mij bezig houden met de inrichting en styling van jouw woning. Ik hanteer een transparante werkwijze en werk op basis van uurtarief.

Ik kan je helpen om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop. Dit doe ik door jouw woning objectief door de ogen van potentiële kopers te bekijken. Wat zijn de pluspunten van jouw woning? Wat zijn de mogelijkheden? Dat zal ik benadrukken met mijn styling. Eventuele storende objecten haal ik weg.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires om de kosten voor verkoopstyling zo laag mogelijk te houden. 

Ik zorg ervoor dat jouw woning neutraal en aantrekkelijk wordt gepresenteerd, zodat er zoveel mogelijk mensen interesse krijgen in jouw woning. 

Verkoopstyling is ideaal wanneer...

  • je je woning goed gepresenteerd wilt hebben voor de verkoop.
  • Je een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers wilt aanspreken.
  • Je jouw woning voor de hoogste prijs wilt verkopen.
  • Je een objectieve blik wilt op jouw woning. 

Verkoopstylingadvies

Ga je liever zelf aan de slag met het verkoopklaar maken van jouw woning? Ik geef in 1,5 uur een professioneel verkoopstylingsadvies bij jou thuis. Hierbij geeft ik je praktische tips en handvatten waar je zelf direct mee aan de slag kunt. 

Staat je woning al leeg?

Geen nood! Ik beschik over meerdere meubels waarmee ik jouw woning in zijn geheel smaakvol kan inrichten en stylen. Hierbij gebruik ik échte meubels en accessoires voor zoveel mogelijk sfeer. Jouw woning wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd en weer leeggehaald zodra de woning is verkocht.