Verkoopstyling

Ga je je huis verkopen?

De eerste indruk, is de belangrijkste indruk! 

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis. De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de online fotoreportage. Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het aanbod uitspringt, waardoor jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Door middel van verkoopstyling kun je dit realiseren en hier kan ik je bij helpen. Ook als je woning al helemaal leegstaat. 

verkoopstyling: waarom de eerste indruk zo belangrijk is...

Waarom investeren in een woning die je toch gaat verkopen?

Zeker in de huidige woningmarkt, waarin de meeste woningen toch wel worden verkocht, is dit iets wat veel mensen zich afvragen. Toch is verkoopstyling die relatief kleine investering meer dan waard. Het bedrag dat je uitgeeft aan de verkoopstyling van je woning, ga je waarschijnlijk ruimschoots terugverdienen met een hogere verkoopprijs van je woning! 

Verkoopstyling is ideaal wanneer…

  • je je woning goed gepresenteerd wilt hebben voor de verkoop.
  • Je een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers wilt aanspreken.
  • Je jouw woning voor de hoogste prijs wilt verkopen.
  • Je een objectieve blik wilt op jouw woning. 

4x verkoopstyling

Verkoopstyling

advies

€ 90 *

inclusief adviesrapport € 125 *

Verkoopstyling

Vanaf € 220 *

Meubelverhuur

Vanaf € 1295 *

Nieuw: Online verkoopstylingadvies

€ 75 *

Verkoopstylingadvies

Wil je zelf aan de slag met het verkoopklaar maken van jouw woning? Ik geef in max. 1,5 uur een professioneel verkoopstylingsadvies bij jou thuis. Hierbij geeft ik je praktische tips en handvatten waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Je maakt zelf notities óf ik werk het advies voor je uit in een verkoopstylingadviesrapport. 

Verkoopstyling

Ik steek mijn handen graag uit de mouwen en help jou om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop. Na een vrijblijvend intakegesprek verzorg ik een optimale presentatie van jouw woning voor de verkoop. Deze restyling kan ik vaak al realiseren met een klein budget, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van jouw eigen meubels en accessoires. De meeste woningen heb ik binnen een dag klaar voor de verkoop.  Zijn er aanvullende meubels of accessoires nodig voor de mooiste woningpresentatie? Dan verzorg ik deze binnen een afgesproken budget. Omdat ik een opslag voor mooie accessoires heb, is het ook mogelijk om een accessoirepakket op maat van mij te huren voor een periode van een maand. Omdat iedere woning verschillend is, maak ik vooraf een offerte op maat

Staat je woning al leeg?

Geen nood! Ik beschik over meerdere prachtige inboedels waarmee ik jouw woning in zijn geheel smaakvol kan inrichten en stylen. Hierbij gebruik ik échte meubels en accessoires voor zoveel mogelijk sfeer. Jouw woning wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd en weer leeggehaald zodra de woning is verkocht. 

Nieuw: het online verkoopstylingadvies

Woon  je niet in de regio Haarlem-Amsterdam of heb je liever online contact i.v.m. het Corona virus, maar wil je wél een verkoopstylingsadvies op maat? Hiervoor biedt ik het online verkoopstylingsadvies aan. 

Hoe werkt dat?

Laat mij weten dat je interesse hebt in het online verkoopstylingsadvies en ik maak een verkoopstylingadvies-rapport aan de hand van de foto’s die jij mij stuurt van jouw woning.

Net als een offline verkoopstylingsadvies, geef ik jou per ruimte praktische adviezen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt om je woning klaar voor de verkoop te maken. Na dit advies,  stuur ik jou ook een handige checklist met hierin tips voor een goede bezichtiging, zodat jouw woning op elk moment goed gepresenteerd wordt. 

Waarom kiezen voor Huiswerk?

  • Ik ben een gecertificeerd verkoopstylist en doe niets liever dan mij bezig houden met de inrichting en styling van jouw woning. Ik hanteer een transparante werkwijze en werk op basis van uurtarief.
  • Ik bekijk jouw woning objectief, door de ogen van potentiële kopers. Ik bespreek met jou de mogelijkheden voor een optimale woningpresentatie, waarbij de pluspunten van jouw woning benadrukt worden. 
  • Ik help jou om jouw woning neutraal en aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop, zodat je zoveel mogelijk mensen interesse krijgen in jouw woning. 
  • Ik probeer de kosten voor verkoopstyling zo laag mogelijk te houden en maak zoveel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires.
  • Na afloop van de styling of het advies, ontvang je een checklist met aandachtspunten voor een succesvolle bezichtiging, zodat jouw woning op ieder moment goed gepresenteerd wordt. 
Voorwaarden

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, parkeerkosten en een reistijdvergoeding ( €0,25 p/km vanaf 20 km buiten Haarlem).