Werkwijze meubelverhuur

Een leegstaande woning oogt vaak kleiner en laat weinig sfeer zien op de fotoreportage op Funda.                Ik weet uit ervaring dat gemeubileerde woningen de mogelijkheden van een woning beter laten zien,        meer sfeer uitstralen en een aantrekkelijkere fotoreportage opleveren. 

Potentiƫle kopers kunnen zich vaak moeilijk een voorstelling maken van de mogelijkheden van de ruimte van een leegstaande woning, met als gevolg minder bezichtigingsaanvragen zodat de woning langer in de verkoop staat of voor een lagere vraagprijs verkocht wordt dan nodig is.

Het resultaat? Een snellere verkoop voor een hogere vraagprijs!                                                                  Wanneer je investeert in sfeer, dan verdien je dit dubbel en dwars weer terug... 

 

meubelverhuur haarlem
meubelverhuur haarlem

Werkwijze

Ik kom bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen maken we een rondje door de woning en bespreken de mogelijkheden. 

Ik maak een aantal foto's van de ruimte ter voorbereiding.

Ik maak een offerte voor de meubilering van jouw woning. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak voor de meubilering van jouw woning. 

Op de dag van de inrichting hoef je niet aanwezig te zijn. Ik regel dit helemaal voor je. Ik richt de woning in met (zoveel mogelijk) gebruik van Ć©chte meubels en accessoires. De woning wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd.

Is jouw woning verkocht? Dan kom ik alles weer inpakken en leeghalen