Werkwijze & tarieven

Huiswerk hecht veel waarde aan een leuke en soepele samenwerking. Om snel tot een goed resultaat te komen, hanteer ik de volgende werkwijze.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij je langs voor een intakegesprek. We maken kennis, ik licht mijn werkwijze toe en we maken samen een rondje door jouw woning.

Ik maak een plan van aanpak en je ontvangt een duidelijke offerte op maat. 

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak voor de uitvoering van de door jouw gekozen dienst.

Tarieven

Verkoopstyling

Huiswerk maakt zoveel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires, om de kosten voor verkoopstyling zo laag mogelijk te houden. Vaak is een kleine of grote toevoeging in de vorm van accessoires nodig om de juiste sfeer in de woning te creeëren. Deze accessoires blijven na de verkoop van de woning in jouw bezit. De meeste woningen kan ik binnen 1 dag stylen voor de verkoop.

Huiswerk vastgoedstyling houdt van een transparante werkwijze. Ik werk niet met verschillende pakketten, je betaalt alleen het aantal uur die ik bezig ben geweest met de verkoopstyling van jouw woning en de eventuele accessoires die ik hiervoor heb aangeschaft. Verkoopstyling is al mogelijk vanaf € 200,- (excl. BTW). Alleen een mondeling advies is mogelijk voor €75,- (excl. BTW)

Woningfotografie

Huiswerk verzorgt een professionele fotoreportage van 18 tot 24 digitaal bewerkte foto's van jouw woning voor €150,- (excl BTW).  

Een professionele fotoreportage in combinatie met snelle fotostyling van 30 minuten €175,- (excl BTW)

Een professionele fotoreportage in combinatie met verkoopstyling €0,00 (gratis!)

Interieuradvies

Omdat iedere vraag anders is en iedere woning een andere aanpak vraagt, maak ik na een kosteloos en vrijblijvend gesprek, een offerte op maat. Je betaalt alleen de uren die Huiswerk heeft besteed aan het uitwerken van het advies voor jouw woning en eventueel de styling daarna. Interieuradvies is al mogelijk vanaf €100,- (excl. BTW)

Meubelverhuur

 Aankleden en inrichten van een complete woning: op basis van offerte.

De gehele woning wordt ingericht met échte meubels, gestyled en fotoshoot en bezichtiging klaaropgeleverd. 

Is de woning verkocht? Dan kom ik alles weer inpakken en ophalen.  

Interessant? Delen mag...Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email