Woningfotografie

De eerste indruk is de belangrijkste indruk

Voor een succesvolle verkoop van jouw woning zijn goede foto's ontzettend belangrijk. Foto's geven een eerste indruk van jouw woning en zijn voor potentiële kopers doorslaggevend of ze een woning gaan bezichtigen. 

Het is daarom belangrijk dat jouw woning opvalt tussen het grote aanbod op online verkoopsites zoals Funda. Je wilt met de  foto's van jouw woning een goede eerste indruk maken en meer kijkers te trekken. Daarom is goede woningfotografie belangrijk voor een succesvolle verkoop!

Als gecertificeerd vastgoedfotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van woningen en interieurs. Ik weet de mooiste punten van jouw woning vast te leggen door middel van een professionele fotoreportage. Een reportage bestaat uit max. 24 foto's, door mij geselecteerd en bewerkt. De foto's worden digitaal naar jou of naar jouw makelaar verzonden en zijn geschikt voor een goede online presentatie van jouw woning en offline presentatie in bijvoorbeeld de verkoopbrochure.

Huiswerk vastgoedstyling is apart in te schakelen voor woningfotografie en verkoopstyling. De kracht zit echter in de combinatie hiervan. Wanneer je deze combineert, verzorg ik de fotoreportage van jouw woning geheel gratis.  

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op.

woningfotografie

Ook voor de zakelijke markt verzorg ik professionele fotoreportages. Heb je foto’s nodig voor de verhuur van vastgoed, vakantiewoningen of bedrijfs onroerend goed

Heb je mooie foto's van je woning nodig voor de verhuur op Airbnb? Ik maak graag een mooie fotoreportage voor je.                   

Neem vrijblijvend contact met mij op.

vastgoedfotografie