Heb je nog vragen? Of wil je aan de slag met mij?

Contact opnemen mag altijd! Vul onderstaand formulier in en je krijgt snel een reactie terug.

  Waarom Huiswerk Vastgoedstyling?

  N

  Flexibel, deskundig en ervaren.

  N

  Volledige ontzorging en geen verrassingen achteraf.

  N

  Een sfeervolle en eigentijdse inrichting voor een scherp tarief.

  N

  Jouw woning binnen 1 dag vakkundig gestyled en ingericht voor de verkoop.

  N

  Een persoonlijke en vriendelijke benadering.

  N

  Omdat ik alle meubels en accessoires in eigen beheer heb, kan ik op korte termijn plannen.

  N

  Professionele styling die zorgt voor een snelle verkoop met een maximaal rendement.

  N

  Een eerlijk tarief op basis van het aantal m2 van de woning.

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Huizen verkopen zichzelf tegenwoordig toch wel, wat is de meerwaarde van verkoopstyling?

  Huizen gaan op dit moment, goed gepresenteerd of niet, in heel Nederland als warme broodjes over de toonbank. Toch kan verkoopstyling jouw veel opleveren, ook in deze tijd. Niet in een snellere verkooptijd, maar wel in een hogere verkoopprijs. Woning die zijn gestyled voor de verkoop, worden over het algemeen leuker en aantrekkelijker gevonden door potentiële kopers en leveren zo’n 10% extra op in vergelijking met woningen die niet zijn gestyled. Waarom zou je je huis voor €100.000 boven de vraagprijs verkopen, als het ook €120.000 kan zijn?

  Wat is het beste moment om een verkoopstylist in te schakelen?

  Het ideale moment om een verkoopstylist in de schakelen is vóór jouw woning in de verkoop komt. Elke makelaar zal bevestigen dat de eerste 2 weken bij de verkoop van een woning de belangrijkste zijn. In die periode tonen potentiële kopers de meeste interesse. Het is dus van groot belang dat jouw woning er vanaf het begin optimaal uitziet, zodat de eerste foto’s op internet zo veel mogelijk potentiële kopers zullen aantrekken.

  Ik heb mijn huis al heel sfeervol ingericht. Heeft het dan zin om een verkoopstylist in te huren?

  Interieurstyling en verkoopstyling zijn elkaars tegenpolen. Een sfeervol interieur is vaak naar de smaak van de bewoners en dus ook een héél persoonlijk interieur. Een verkoopstylist zorgt ervoor dat een woning naast sfeervol, ook zo neutraal en ruimtelijk mogelijk gepresenteerd wordt. Hoe neutraler een woning, hoe groter het koperspubliek is die je met jouw woning aanspreekt. Het is heel lastig om objectief naar je eigen woning te kijken, een verkoopstylist kan je hierbij helpen en bekijkt jouw woning door de ogen van potentiële kopers.

  Kan mijn makelaar mij niet vertellen hoe ik mijn woning het beste kan presenteren voor de verkoop?

  Een makelaar is geen verkoopstylist. Een makelaar zal je ongetwijfeld vertellen dat je je woning moet opruimen, maar verkoopstyling gaat verder dan opruimen en een bloemetje op tafel zetten. Een makelaar schakel je in voor de zakelijke en strategische kant van de verkoop en een stylist voor de mooiste woningpresentatie. Ook de makelaars waar ik mee samenwerk zien de meerwaarde van de inzet van een verkoopstylist. Zij ervaren dat de woningen waar een professioneel stylingadvies is gegeven of de styling is verzorgd een mooiere fotoreportage opleveren en snel en voor een betere prijs worden verkocht.

  Mijn huis staat al te koop, heeft verkoopstyling dan nog zin?

  Het is nooit te laat om te kiezen voor verkoopstyling. Het is juist heel nuttig om een woning te restylen als het al een tijd op de markt staat en de belangstelling tegenvalt. Het gebrek aan belangstelling ligt vaak aan de woningpresentatie. Huizenzoekers bekijken als eerste de online fotoreportage, dus een aantrekkelijke fotoreportage is enorm belangrijk. Zonder goede styling, geen aantrekkelijke foto’s.  Mijn advies is om het huis tijdelijk uit de verkoop te halen, verkoopstyling in te zetten om de woningpresentatie aantrekkelijker te maken en daarna een nieuwe fotoreportage te laten maken van de gerestylde woning. Mijn ervaring is dat woningen na de aanpak van de woningpresentatie meer belangstelling krijgen en wél snel verkocht worden.

  Kunnen mijn eigen meubels blijven staan?

  Ja zeker! Als professioneel vastgoedstylist ben ik erin getraind om met een zo klein mogelijk budget te werken. Soms is een woning net als een puzzel: alle stukjes zijn aanwezig, maar ze moeten alleen nog op de juiste manier geplaatst worden. Ik gebruik jouw meubels en accessoires zoals jij dacht dat ze nooit gebruikt konden worden. Als er aanvullende meubels en accessoires nodig zijn om de mooiste sfeer te creëren, dan bespreek ik dit vooraf met jou.

  Waarom zou ik investeren in een huis die ik toch ga verkopen?

  Zeker in de huidige woningmarkt, waarin de meeste woningen toch wel worden verkocht, is dit iets wat veel mensen zich afvragen. Toch is verkoopstyling de relatief kleine investering meer dan waard. Het bedrag wat je uitgeeft aan verkoopstyling, ga je ruimschoots terugverdienen met een hogere verkoopprijs van jouw woning. Als vastgoedstylist adviseer ik over de optimale presentatie van jouw woning. Daarnaast werk ik met een zo laag mogelijk budget en maak optimaal gebruik van wat al aanwezig is in de woning.

  Richt je huizen ook gedeeltelijk in?

  Ja dit doe ik ook. Bij een goede woningpresentatie is het belangrijk dat je de mogelijkheden laat zien en dat alle kamers in huis een functie hebben. Je wilt dat deze functie direct duidelijk is voor potentiële kopers. Bovendien lijken kamers kleiner wanneer deze niet zijn ingericht. Als er enkele lege kamers in huis zijn, richt ik deze smaakvol voor je in. Ik heb een loods vol met meubels en accessoires die je tijdens de verkoop van de van mij kunt huren. Op deze manier hoef jij niets aan te schaffen, wat je na de verkoop niet gaat gebruiken. Wanneer de verkoop van jouw woning rond is of na de afgesproken huurtermijn, haal ik de meubels en accessoires weer bij je op.

  Maak je ook gebruik van kartonnen meubels?

  Nee, dit doe ik niet. Een sfeervolle woningpresentatie is ontzettend belangrijk voor een goede verkoop van een woning. Persoonlijk vind ik een inrichting met kartonnen meubels minder aantrekkelijk en sfeervol dan een inrichting waarbij echte meubels gebruikt worden. Dit is de reden waarom ik alleen gebruik maak van echte meubels en accessoires bij het inrichten van jouw woning voor de verkoop.

  Wat is je werkgebied?

  Ik ben gevestigd in Haarlem en werk voornamelijk in de Regio Haarlem, Haarlemmermeer, Noord-Kennemerland, Midden Kennemerland, Amsterdam, Groot Amsterdam en ’t Gooi.