Meubelverhuur

Door middel van een goede en sfeervolle presentatie van jouw woning, help ik jou om jouw huis met een maximale opbrengst verkopen.

Waarom?

Een lege woning wordt minder goed verkocht dan een gemeubileerde woning. Dat is een feit. Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer.

Meubels laten de verschillende ruimtes in huis ook nog eens groter lijken en nemen twijfels bij potentiële kopers weg over hoe zij de ruimtes kunnen indelen.

Minpunten vallen minder op en door de fijne sfeer worden mensen eerder verliefd op jouw huis.

Ben jij in het bezit van een leegstaande woning of modelwoning? Dan richt ik deze graag voor je in met mijn eigen mix van meubels en accessoires. De complete woning wordt vakkundig gestyled en aangekleed met gordijnen, wanddecoratie, meubels en diverse smaakvolle accessoires.

Het geheel wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd en de woning is meteen verkoopklaar voor de juiste doelgroep.

Doordat ik mijn meubels en accessoires in eigen beheer heb, kan ik snel schakelen en is jouw woning al binnen 1 dag ingericht. En wanneer de woning is verkocht of als de verhuurtermijn (2 maanden) is verstreken, wordt de woning door mij leeggehaald. Goed en makkelijk geregeld!

Lege woning?

Staat je woning al leeg? Geen nood! Ik heb een eigen loods vol meubels en accessoires, waarmee ik jouw woning snel en smaakvol kan inrichten. Al binnen 1 dag.

Woonkamer voordat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepastWoonkamer nadat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepast

Hoe gaat dit in zijn werk?

Jouw woning wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd en na de verkoop weer door mij leeggehaald. Geen extra werk voor jou, wel een maximaal rendement bij de verkoop van jouw woning.

Dit krijg je als je met mij in zee gaat:

 • Een aantrekkelijk gepresenteerde woning die veel mensen zal aanspreken.
 • Een professionele en enthousiaste styliste in huis.
 • Ik geef jouw huis de ‘wauw’ factor.
 • Ik zorg ervoor dat jouw huis met maximaal rendement wordt verkocht.
Woonkamer voordat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepastWoonkamer nadat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepast
Slaapkamer voordat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepastSlaapkamer nadat er vastgoedstyling met meubelverhuur is toegepast

Mijn aanbod

Meubel verhuur

Meubelverhuur

Vanaf

€1497

Wat krijg je?

Ik begin met een opnamebezoek waarbij ik de woning kom bekijken. Ik kijk naar de mogelijkheden van de woning en let hierbij o.a. op lichtinval, indeling en inrichting.

Op de afgesproken datum kom ik samen met mijn verhuisteam de inboedel brengen. Daarna richt ik de gehele woning direct in en zorg voor een sfeervolle styling

Iedere woning wordt binnen 1 dag fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd. 

Mijn Huiswerk zit erop en jij hebt een goed gepresenteerde woning voor een maximaal rendement bij de verkoop.

stappenplan

Hoe werkt het?

 • 1

  Opnamebezoek

  Ik begin met een opnamebezoek waarbij ik de woning kom bekijken. Ik kijk naar de mogelijkheden van de woning en let hierbij o.a. op lichtinval, indeling en inrichting.

 • 2

  Offerte

  Na jouw akkoord op mijn offerte, plannen we een datum waarop ik de woning kom inrichten.

 • 3

  Styling

  Op de afgesproken datum kom ik samen met mijn verhuisteam de inboedel brengen. Daarna richt ik de gehele woning direct in en zorg voor een sfeervolle styling

  Iedere woning wordt binnen 1 dag fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd. 

 • 4

  Ophalen

  Wanneer de woning is verkocht, plannen we een datum waarop ik de meubels en accessoires kom inpakken en meenemen. 

  Et voila! Een goed gepresenteerde woning met echte meubels en accessoires voor een snelle verkoop met een maximaal rendement.

In de media
Huiswerk Vastgoedstyling in Beautiful Homes magazine

25 beautiful homes magazine (06-2020)

Huiswerk Vastgoedstyling in Viva Flair magazine

ViVA (Lentespecial 2020)

Vastgoedstylist in Mode & Travaux

Mode & Travaux

Artikel in Haarlems Dagblad over Huiswerk Vastgoedstyling

Haarlemsdagblad (08-2021)

Vastgoedstylist op de cover van Living At Home magazine

Living at Home (11-2020)

Dit ben ik: Mirella

Ik vind alles wat met wonen en interieur te maken heeft fantastisch. Ik gluur graag bij mensen naar binnen en ben dagelijks bezig met de nieuwste woontrends. Na de verbouwing van ons huis in Haarlem kreeg ik zoveel complimenten over het interieur dat ik besloot om van mijn passie mijn werk te maken.

 

Wat moet je echt over mij weten?
 • Vraag het iedereen die mij kent en ze zeggen je: Mirella houdt van planten
 • Het inrichten en stylen van huizen was al mijn hobby voordat ik wist dat ik er mijn werk van kon maken, ik geniet er nog steeds heel veel van!
 • Ik ben een ‘crazy cat lady’, en proud of it

huizen gestyled

vaste samenwerkingen met makelaars

fans op insta

Voordelen van een samenwerking met mij

N

Je huis sneller verkocht met een hoger rendement.

N

Een inrichting met ‘wauw’ factor.

N

Binnen een halve dag klaar voor de fotoreportage.

N

Mogelijkheden voor meubelverhuur.

N

Enthousiaste en creatieve verkoopstylist.

FAQ

Heb je een vraag?

De huizenmarkt is nu zo goed, wat is de meerwaarde van verkoopstyling?

In heel Nederland gaan huizen als warme broodjes over de toonbank, goed gepresenteerd of niet. Toch kan, juist in deze tijd, verkoopstyling jou veel geld opleveren. Niet door een snellere verkooptijd, maar wél door een hogere verkoopprijs. Woningen die gestyled zijn voor de verkoop, leveren zo’n 10% meer op dan een woning zonder styling. Waarom zou je €70.000 winst maken als dat ook €77.000,- kan zijn?

Is het mogelijk om alleen meubelstukken of accessoires te huren zonder gebruik te maken van verkoopstyling?

Ik verhuur mijn meubels en accessoires alleen in combinatie met styling. Door de styling te verzorgen en een meubel- en accessoirepakket op maat samen te stellen, weet ik zeker dat de aanvullende accessoires zorgen voor het gewenste resultaat. 

Mijn bank wordt pas over een paar maanden geleverd, kan ik tijdelijk bij jou een bank huren?

Helaas dit is niet mogelijk. Mijn meubels verhuur ik alleen om leegstaande huizen mee in te richten voor de verkoop.

Mijn huis staat al te koop, maar er is weinig belangstelling voor. Heeft verkoopstyling zin?

Jazeker! Ik style vaker huizen die al te koop staan waarbij de verkoop tegenvalt. Na mijn verkoopstyling en een nieuwe fotoreportage, zijn al deze woningen wél snel verkocht. In dit geval bekijk ik eerst de huidige fotoreportage en kom ik langs om de woning te bekijken. Ik zie al snel wat de verbeterpunten zijn voor een betere woningpresentatie. 

Maak jij ook de fotoreportage?

Nee dat doe ik niet, ik verzorg alleen de styling van de woning. Als je de fotoreportage niet via de makelaar wil laten maken, kan ik je wel een aantal goede fotografen uit mijn netwerk aanbevelen. 

Blog

Tips & inspiratie voor de styling van jouw huis

Het stylen van een thuiswerkplek doe je zo

Het stylen van een thuiswerkplek doe je zo

Met het vele thuiswerken van tegenwoordig is een goed gestylede thuiswerkplek niet langer een extraatje, maar een waardevolle troef bij het verkopen van je huis. Heb je een extra kamer of hoekje in huis waar ruimte is voor een bureau? Maak hier dan een aantrekkelijke...

De meerwaarde van verkoopstyling

De meerwaarde van verkoopstyling

Een huis verkopen is een spannende en vaak emotionele gebeurtenis. Voor veel huiseigenaren is een woning niet zomaar een pand. Het is een plek waar vaak jaren is gewoond, vol met herinneringen en persoonlijke waarde. Bij het op de markt brengen van een woning wil je...

Dit zijn de 2023 trends in vastgoedstyling

Dit zijn de 2023 trends in vastgoedstyling

De zwarte keuken met kookeiland, visgraatvloer en de zwarte stalen deuren: we kennen de eigenschappen van de ‘luxe afgewerkte’ huizen op Funda ondertussen allemaal. Net opgeknapte huizen of nieuwbouwwoningen werden steeds vaker opgeleverd met de ondertussen genoemde...