Reviews

Wat zeggen anderen over mijn werk?

Mirella heeft een hele leuke stijl, is heel enthousiast en zeer betrokken.

Wegens tijdsgebrek en zelf weinig gevoel voor styling heb ik Mirella gevraagd om de verkoopstyling van mijn woning te doen.   

Mirella heeft me mijn huis met nieuwe ogen laten bekijken, heeft mij nieuwe mogelijkheden laten zien en gaf concrete tips over hoe je een ruimte of een meubel beter tot zijn recht kan laten komen.

Ik kan iedereen aanraden om Mirella in te schakelen wanneer je je huis gaat verkopen. Ze heeft een een hele leuke stijl, is heel enthousiast en zeer  betrokken. Mirella is in staat bent met een paar simpele aanpassingen een hoop te bereiken.  

 

– annelies

De styling heeft absoluut bijgedragen aan de hoge prijs die we voor het appartement hebben ontvangen.

Op aanraden van onze makelaar hebben we Mirella gevraagd om ons volledig lege appartement te stylen voor de verkoop en dat heeft ze in een halve dag fantastisch gedaan! De communicatie verliep snel en eenvoudig via de mail en Whatsapp wat het verkooptraject bespoedigde. We zijn ervan overtuigd dat de toegepaste styling heeft gezorgd voor de juiste verkoopprijs en daar zijn we Mirella dankbaar voor. De styling heeft absoluut bijgedragen aan de hoge prijs die we voor het appartement hebben ontvangen.”  

 

– daniël

De woning is slimmer ingedeeld en ziet er sfeervoller uit. Heel erg knap gedaan. 

Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat van de inrichting van ons appartement welke Mirella voor ons verzorgd heeft. Onze woning ziet er nu heel anders uit en heeft een heel andere beleving dan het hoe was met onze eigen meubels erin. De woning is slimmer ingedeeld, ziet er sfeervoller uit en oogt neutraal. Heel erg knap gedaan! Dit heeft de verkoop zeker positief beïnvloed. 

 

– alexander

Ons huis heeft er nog nooit zo goed uitgezien en boven verwachting goed verkocht.

We hebben Mirella gevraagd om ons huis te stylen voor de verkoop met aanvullende accessoires. Mirella is supergoed, ze is heel professioneel, gezellig in de omgang, echt de beste die je kunt vragen om je huis goed te verkopen. Wij zijn heel blij dat we Mirella hebben gevraagd ons te helpen.”

 

– Gerard

We willen je bedanken voor je prachtige inrichting. We denken zeker dat dit heeft bijgedragen aan de verkoop!

“Nadat de verkoop van ons huis tegenviel, hebben wij een andere makelaar in de arm genomen. Deze makelaar adviseerde ons om ons inmiddels lege woning door Mirella te laten inrichten. Dit heeft ze echt fantastisch gedaan. De fotoreportage was hierdoor prachtig en leverde behoorlijk veel interesse op voor onze woning. Kon de eerste makelaar ons huis in 11 maanden tijd niet verkopen, nu was onze woning binnen 1 maand verkocht. Zelfs voor een hoger bedrag dan onze eerste makelaar ervoor vroeg. Ik ben ervan overtuigd dat de styling van Mirella hier een grote bijdrage aan heeft gehad.”

 

– Hanneke

Van biedingen onder de vraagprijs gingen we naar biedingen ver boven de vraagprijs. En binnen één week verkocht.

Ik heb Huiswerk Vastgoedstyling ingeschakeld omdat ik mijn huis niet verkocht kreeg. Ik wilde mijn lege huis de beste uitstraling geven om passende nieuwe eigenaren te vinden tegen een opbrengst die het huis waard was. 
Mirella is langsgekomen en samen hebben we afgestemd wat er aan het huis gedaan moest worden om dat doel te bereiken. Ik heb veel aandacht besteedt aan de schoonmaak incl. ramen zemen, straatwerk schoonspuiten en het opknappen van de tuin. Het huis heb ik vanbinnen volledig geschilderd zodat het weer fris en instap klaar aanvoelt. De kleuren heb ik daarbij afgestemd met Mirella, zodat zij op haar beurt de inrichting daarop af kon stemmen. Ik heb gekozen voor Mirella omdat ze grotendeels werkt met echte meubels en mij een goed gevoel gaf. Ze is prettig in de samenwerking omdat ze positief, helder en duidelijk is.
Na de styling zag mijn huis er prachtig uit en met resultaat!
Van biedingen onder de vraagprijs gingen we naar biedingen ver boven de vraagprijs. En binnen één week verkocht. Alles bij elkaar een investering die zich naar liefst 18x terugverdiend heeft.
De nieuwe eigenaresses kan niet wachten tot ze erin kan. 
 
Absolute aanrader!!!

 

– Justus

Ik kan iedereen aanraden om Mirella in te schakelen bij een mooie presentatie van je woning.

Opruimen en inrichten kun je zelf heel goed, maar Mirella deed precies dat beetje extra wat we hadden verwacht. In plaats van een opgeruimd huis, bracht zij extra sfeer in huis en zag het er ineens funda-waardig uit door de kleine wijzigingen en aandacht voor details. En dat deed ze gewoon met de spullen die we zelf al in huis hadden. Het heeft bij onze verkoop in ieder geval erg goed geholpen.

 

– brenda

Mirella is enorm creatief en weet wat stijl is. Dankzij haar tips en verkoopstyling heeft ons huis in heel korte tijd een totaal andere uitstraling gekregen.

Wat ook heel fijn was, was dat daar eigenlijk heel weinig investering in nieuwe spullen voor nodig was. Door creatief gebruik van onze bestaande spullen en een paar aanvullende accessoires heeft Mirella ervoor gezorgd dat ons huis de WOW factor kreeg. Ik was enorm onder de indruk van het eindresultaat en potentiële kopers blijkbaar ook, want de styling van Mirella heeft ervoor gezorgd dat ons huis binnen no-time verkocht was voor een prachtige prijs.

 

– saskia

Ik ben ervan overtuigd dat Mirella een grote bijdrage geleverd heeft in de grote belangstelling voor de woning.

Ik heb Mirella gevraagd om mijn na de verhuur, leegstaande woning in te richten voor de verkoop. Ondanks dat het pand in goede staat was en van zichzelf een goede sfeer had ben ik ervan overtuigd dat Mirella een grote bijdrage geleverd heeft in de grote belangstelling voor de woning. Door een mooie mix aan meubels, een slimme inrichting en de juiste accessoires zag de woning er ontzettend sfeervol uit met als resultaat een ontzettend goed verkoopresultaat.

 

– Anne

Niet voor niets is ons huis binnen een week verkocht.

In verband met de verkoop van mijn woning, kwam ik in contact met Mirella. De eerste tips had ik al snel binnen en ik ging aan de slag. Wat een geweldige tips! Mijn huiskamer kreeg ruimte en een geweldige uitstraling. En ook de andere kamers werden echt leuk. Ik had Mirella gevraagd om ons huis te komen afstylen met extra accessoires. En eerlijk is eerlijk… ik had helemaal geen zin meer om te verhuizen. Het voelde zo als thuis en was werkelijk fantastisch ingericht.

 

– Menno

Verkoopstyling is een vak apart die Mirella goed beheerst en het was het geld zeker waard.

Mirella heeft ons geholpen met tips & adviezen om onze flat verkoop klaar te maken. Ze denkt enorm goed met je mee. Je gaat echt anders naar je eigen huis kijken. Onze flat is door de tips van Mirella enorm opgeknapt; wat een ruimte en licht. Dit heeft zeker de verkoopprijs verhoogd. Verkoopstyling is een vak apart die Mirella goed beheerst en het was het geld zeker waard.

 

– Jeroen

Er werd een nieuwe fotoreportage gemaakt en… mijn huis was zo verkocht!!

Eerlijk gezegd was het nooit in mij opkomen om een styliste in te schakelen, maar toen de verkoop van mijn woning tegenviel en mijn nieuwe makelaar mij Mirella aanraadde denk ik: “Had ik dat maar gelijk gedaan”. Aan de hand van Mirella’s advies heb ik een aantal meubelstukken en accessoires in huis weggehaald, daarna kwam Mirella langs met een busje vol accessoires en een paar meubelstukken om mijn huis te stylen. Er werd een nieuwe fotoreportage gemaakt en… mijn huis was zo verkocht!!

 

– Helma

Ik ben ervan overtuigd dat Mirella een grote bijdrage heeft geleverd aan de grote belangstelling in de woning.

Ik heb Mirella gevraagd om mijn na de verhuur, leegstaande woning in te richten voor de verkoop. Ondanks dat het pand in goede staat was en van zichzelf een goede sfeer had, ben ik ervan overtuigd dat Mirella een grote bijdrage heeft geleverd in de grote belangstelling voor de woning. Door een mooie mix aan meubels, een slimme inrichting en de juiste accessoires zag de woning er ontzettend sfeervol uit met als gevold een ontzettend goed verkoopresultaat.”

 

– christina

Mirella is enorm creatief en weet wat stijl is.

Mirella is enorm creatief en weet wat stijl is. Dankzij haar tips en verkoopstyling heeft ons huis in heel korte tijd een heel andere uitstraling gekregen. Wat ook fijn was, was dat daar eigenlijk heel weinig investering in nieuwe spullen voor nodig was. Door creatief gebruik te maken van onze bestaande spullen en aan paar aanvullende accessoires, heeft Mirella ervoor gezorgd dat ons huis de WOW-factor kreeg. Ik was enorm onder de indruk van het eindresultaat en potentiele kopers blijkbaar ook, want de styling van Mirella heeft ervoor gezorgd dat ons huis binnen no-time verkocht was voor een prachtige prijs.”

 

– roos

Wat was het fijn toen Mirella binnenstapte. Ze zag de ruimte, hoorde de wensen en wist precies wat ze wilde gaan doen.

Het resultaat was een prachtig ingerichte woning die zich snel verkocht. De samenwerking verliep vlot en de flexibiliteit was heel fijn! Bedankt Mirella.”

 

– Josefien

Mirella is een geweldige styliste!

Ze heeft heel goede ideeën en denkt op alle fronten mee. Wat mij betreft een dikke aanrader!

 

– marieke

She was very professional and organized and the quality of her design and furnishings were fantastic

We enjoyed working with Mirella very much. She was very professional and organized and the quality of her design and furnishings were fantastic. We believe that her amazing vision in styling our house helped get us viewing and a better price on our sale. Highly recommended!

 

– marisa

Het resultaat was verrassend en zeker positief!

Toen de interesse in ons huis bij de verkoop onverwacht tegenviel, adviseerde onze makelaar ons huis te laten stylen door Mirella. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en vond het best spannend. Mirella gaf ons huis in een halve dag een heel andere sfeer door onze spullen hier en daar te verplaatsen en het toevoegen van haar accessoires. Het resultaat was verrassend en zeker positief! Binnen 2 maanden was ons huis na de styling welk verkocht. 

 

– Tineke

Als je iemand zoekt die vriendelijk en betrouwbaar is en effectief en vakkundig te werk gaat, dan zit je bij Mirella op de juiste plek!

Vanaf het allereerste moment verliep het contact met Mirella heel prettig en effectief, waardoor we direct vertrouwen hadden om haar ons huis te laten stylen voor de verkoop. Enorm knap hoe zij tijdens de intake in een oogopslag ziet hoe zij de ruimtes zo optimaal mogelijk voor de verkoop kan vormgeven. Met enkele toegevoegde accessoires en met de al aanwezige spullen, heeft ze ons appartement in mum van tijd omgetoverd!”

 

– Jorien

Mirella voelt precies de juiste stijl aan en vulde enkel aan wat nodig was; Niet teveel en niet te weinig. En niet onbelangrijk: ons huis was snel verkocht!

“Mirella is snel van begrip en schatte snel onze situatie in. Door haar vlotte benadering konden we snel een plan op tuigen waarmee we precies op tijd voor de fotoshoot klaar waren. Ze voelt precies de juiste stijl aan en vulde enkel aan wat nodig was; niet teveel en niet te weinig. En niet onbelangrijk: ons huis was snel verkocht!
 
Overweeg je een verkoopstyling, dan kan je met Mirella vooraf alle mogelijkheden bespreken – ze heeft voor iedere situatie een passende oplossing en is flexibel met de gewenste timing”.

 

-freek & sanne

Ik heb mij nooit beseft dat ik zo mooi woonde.

“Als seniore vrijgezel was ik vertrouwd met de inrichting die jarenlang nauwelijks veranderd was. Het leek de makelaar een goed idee de aanblik van mijn huis wat aan te passen. Zo nam Mirella op een dag, met haar collega’s, bezit van het huis. Na afloop bleken persoonlijke accenten en rommeltjes verstopt in kasten en onder netjes opgemaakte nep-bedden. Nieuwe accessoires waren aangebracht.
Met mijn kinderen liep ik rond. We stelden vast dat het huis veel meer mogelijkheden biedt dan waaraan we gewend waren. Dat viel vermoedelijk ook de kijkers op. Na vier bezoekjes was het huis verkocht.

 

-max

Onze woning zag er prachtig uit, wat afscheid nemen van ons mooie huis nog moeilijker maakte.

Mirella heeft ons huis omgetoverd tot een Scandinavisch paleisje. Mede door de styling van deze getalenteerde dame, is ons huis ruim boven de vraagprijs binnen 1,5 week verkocht.”

 

– Katy

Ons huis is verkocht!

Hartelijk bedankt voor je goede zorgen, je hebt er echt een gaaf huis van gemaakt met je inrichting en styling. Mede dankzij jou is het snel verkocht. Wij zijn blij met jou en de geslaagde verkoop!”

 

– isabelle

Niet iedereen kan door een interieur heen kijken om de mogelijkheden te zien.

Na Mirella’s bezoek voor advies over de verkoop van onze woning kregen wij van haar een helder rapport met tips en trucs om te stylen. Niet iedereen heeft de gave een tekst te snappen, maar het rapport van Mirella is per ruimte duidelijk en simpel uitvoerbaar. Na de styling zag ons huis er keurig uit en kon de koper de ruimte echt zien.”

 

– Rob

Mirella is een styliste die makkelijk is in contact en er alles aan doet om met je mee te denken.

Ze heeft ons enorm geholpen met knopen doorhakken over de kleuren op de muren. Ze heeft ook meegedacht over de indeling van het huis en een creatieve oplossing voor de meterkast bedacht. Ik vind dat Mirella een goede smaak heeft (hoewel dat natuurlijk subjectief is, maar wij vinden haar smaak erg leuk) en ze geeft leuke adviezen geeft m.b.t. meubels. Een echte aanrader dus!”

 

– Rob

Ik zou iedereen die zijn huis een nieuwe frisse look wil geven aanraden om contact op te nemen met Mirella.

Met een paar nieuwe meubelstukken en accessoires heeft ze onze woonkamer helemaal opgeknapt. Onze woning ziet er nu veel gezelliger uit. En haar ideeën waren ook nog eens heel betaalbaar.”

 

– Natasha
Diensten

Hoe kan ik je helpen?

Verkoop styling plus

Verkoopstyling

Ik help jou om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop.

Meubel verhuur

Meubelverhuur

Zet een woning niet leeg in de verkoop!
Laat jouw leegstaande woning of modelwoning door mij inrichten en stylen voor de verkoop.

Interieur advies styling

Interieuradvies

Heb je advies nodig bij de inrichting van je woning? Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen? Ik help je graag om van jouw huis jouw droomhuis te maken.