Reviews

Goede betaalbare idee├źn

Mijn ervaring met  Mirella is heel positief. Ze gaf een snelle reactie op mijn aanvraag voor hulp en had hele goede idee├źn over hoe ik het interieur van mijn woning kon verbeteren. Deze idee├źn waren ook nog eens heel betaalbaar.

Met een paar nieuwe meubelstukken en accessoires heeft Mirella onze woonkamer helemaal opgeknapt en deze een erg mooie sfeer gegeven. Onze woning ziet er nu veel gezelliger uit met veel meer kleur en stijl.

Ik zou iedereen die wil zijn huis een nieuwe frisse look wil geven of het interieur van zijn of haar woning wil verbeteren, aanraden om contact op te nemen met Mirella. Ook makelaars zouden Mirella veel vaker moeten inzetten als verkoopstylist of interieur designer.

Wat ik heel fijn vond is dat  Mirella verschillende prijsopties gaf voor de aanschaf van onze nieuwe meubels en accessoires. Zij houdt rekening met budget. Ook stuurde zij haar tips en idee├źn snel door via Whatsapp, wat ik erg praktisch en effici├źnt vond.

Met een klein budget, een grote verbetering

In juli 2018 heb ik Mirella van Huiswerk vastgoedstyling ingeschakeld om de presentatie van mijn woning aan de Leidsevaart in Haarlem te verzorgen. Ik had in eerste instantie wel wat twijfels of verkoopstyling iets zou toevoegen aan de verkoop van mijn woning. Zeker omdat de woningmarkt nu toch al goed is en ik mijn huis al flink had opgeruimd voordat ik het in de verkoop zette.  Daarnaast had ik twijfels of verkoopstyling het geld waard zou zijn en de investering zich terug zou verdienen. Op beide vragen kan ik nu volmondig JA beantwoorden.

Mirella heeft een zeer goed oog voor styling, waardoor mijn huis er met een klein budget en een paar eenvoudige aanpassingen ├ęcht anders en aantrekkelijker uit kwam te zien.  De fotoreportage voor Funda zag er hierdoor prachtig uit. Dit heeft er zeker aan bijgedragen dat er veel kijkers waren tijdens het open huis. Uiteindelijk heb ik binnen een paar dagen meerdere biedingen gehad en is mijn huis ruim boven de vraagprijs verkocht. Zo'n succes had ik van tevoren niet verwacht.

Mirella is een vlot type die heel goed kan samenwerken. Ze heeft een flexibele instelling, luistert naar haar klant en zijn of haar wensen. Op professioneel vlak heeft ze zich voor mij voor 200% bewezen. Ik raad iedereen die zijn huis wil verkopen aan om Mirella in te schakelen. Zij kan met een klein budget in elk huis een grote verbetering aanbrengen.

ÔÇťWij hebben Mirella leren kennen als een fijn en meedenkend persoon. Zij kwam bij ons voor een flitsbezoek en heeft ons enerzijds erg geholpen knopen door te hakken met betrekking tot de kleuren op de muren en anderzijds ook meegedacht over de indeling van het huis en hoe creatief om te gaan met een meterkast. 
 
Fijn is ook dat ze zelf een goede smaak heeft (hoewel dat natuurlijk subjectief is, maar wij vinden haar smaak erg leuk) waardoor ze ook leuke adviezen geeft m.b.t. meubels.
 
Al met al dus een styliste die makkelijk is in contact en er alles aan doet om met je mee te denken. Een echte aanrader dus!"