Over mij

“Als vastgoedstylist maak ik in ieder huis hét verschil in inrichting en sfeer, zodat jouw woning op z’n mooist gepresenteerd wordt en hierdoor een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers aanspreekt, waardoor jij je huis voor de hoogst mogelijke prijs verkoopt.”

Want zelfs in de huidige woningmarkt, kun je zorgen voor een snelle verkoop van je woning met een maximale opbrengst, door te zorgen voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

“Ik heb een sterk beeldend voorstellingsvermogen, waardoor ik snel zie hoe je het verschil in sfeer en presentatie kunt maken. Ik ben een stylist die niet bang is voor kleur, creatief is en met een beperkt budget een groots resultaat kan neerzetten.”

Mirella

Mijn naam is Mirella Appelman en ik wil bij deze bekennen dat ik al van jongs af aan verslaafd ben aan woontijdschriften en alle woonprogramma’s op tv.

De nieuwste woontrends volg ik op de voet en ik ben altijd bezig met mijn interieur (en stiekem ook met die van anderen). Ik word warm bij de aanblik van een mooie woning en kan het niet laten om bij anderen naar binnen te gluren om te zien hoe iemand woont.

Achtergrond

Na bijna 20 jaar in de verstandelijk gehandicapten zorg te hebben gewerkt, heb ik in 2018 van mijn passie voor interieur mijn werk gemaakt.

Dat is begonnen met de opleiding tot gecertificeerd vastgoedstylist bij House of KIKI. Daarna volgde al snel de opleiding interieurstyling bij de NIA (Nederlandse Interieur Academie). Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf Huiswerk vastgoedstyling en kun je mij nu in woontijdschriften en op tv bewonderen.

Even tussendoor

Wat feitjes over mij!

Het stylen van interieurs was al mijn hobby..

.. voordat ik wist dat ik er mijn baan van kon maken, ik geniet er nog steeds heel veel van!

Ik ben een crazy cat lady..

.. en proud of it 😁

Vraag het iedereen die mij kent en ze zeggen je..

.. Mirella houdt van planten.

Mooiste project

Eén van mijn mooiste projecten is mijn eigen huis. Een mooie karakteristieke woning uit 1890, die ik in 2016 samen met mijn vriend Paul heb gekocht en die wij helemaal naar onze wens hebben verbouwd. 

De combinatie van mijn passie voor interieur en een vriend die meubelmaker is bleek goud, want we krijgen nog steeds – uiteraard na een veel te lange verbouwing – veel positieve reacties op ons interieur. Uiteindelijk zijn alle complimenten over onze woning, de aanleiding geweest om van mijn passie mijn werk te maken.

Genieten

Ik vind het heerlijk dat ik iedere dag mijn creativiteit kwijt kan in huizen die ik mag stylen en bij de adviezen die ik geef.

Het geeft heel veel voldoening om van ieder huis een kunstwerk te maken en om met een beperkt budget een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. De verkoopresultaten zijn verbluffend.

Ik hoop dat ik met Huiswerk, binnenkort ook werk mag maken van jouw huis!

huizen gestyled

vaste samenwerkingen met makelaars

fans op insta

In de media

Heb je me langs zien komen in de krant of op TV? Dat kan! Klik hieronder op een afbeelding om naar een website of PDF te gaan.

Huiswerk Vastgoedstyling in Beautiful Homes magazine

25 beautiful homes magazine (06-2020)

Huiswerk Vastgoedstyling in Viva Flair magazine
VIVA & Flair (Lentespecial 2020)
Vastgoedstylist in Mode & Travaux

Mode & Travaux

Artikel in Haarlems Dagblad over Huiswerk Vastgoedstyling

Haarlemsdagblad (08-2021)

vastgoed talks

Podcast: Vastgoed Talks

Eetkamer met poes op de stoel

LovesToHave – Binnenkijker

Vastgoedstylist staat naast een lamp in een opslagruimte

Telegraaf Online

Eetkamer met eettafel en stoelen

Showhome – Binnenkijken bij

Vastgoedstylist leest een krant aan de eettafel

Hometour Interior Junkie

Vastgoedstylist op de cover van Living At Home magazine

Living at Home (11-2020)

Vastgoedstylist praat met iemand van KRO NCRV - Binnenstebuiten

KRO NCRV – Binnenstebuiten

Diensten

Hoe kan ik je helpen?

Verkoop styling plus

Verkoopstyling

Ik help jou om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop.

Meubel verhuur

Meubelverhuur

Zet een woning niet leeg in de verkoop!
Laat jouw leegstaande woning of modelwoning door mij inrichten en stylen voor de verkoop.

Interieur advies styling

Interieuradvies

Heb je advies nodig bij de inrichting van je woning? Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen? Ik help je graag om van jouw huis jouw droomhuis te maken.