Verkoopstyling Brederodestraat – Amsterdam

Verkoopstyling aan de Brederodestraat in Amsterdam

Home » Portfolio » Verkoopstyling » Verkoopstyling aan de Brederodestraat in Amsterdam
Waarom?

Je huis sneller verkocht met een maximale opbrengst (als je tenminste nog wilt verhuizen na de restyling)

Wat was het een feest om deze prachtige woning aan de Brederodestraat in Amsterdam Oud West een make-over te mogen geven. De eigenaresse van deze woning twijfelde enorm of ze zou gaan verhuizen of toch in haar prachtige appartment in Amsterdam zou blijven wonen. 1 ding wist ze wel zeker… als ze zou gaan verhuizen dan wilde ze dat haar woning er top uitzag om zoveel mogelijk uit de verkoop te halen. Wanneer ze er zou blijven wonen, dan in een interieur waar ze heel blij van zou worden. Beide werden mijn opdracht.

Ik maakte naar aanleiding van de wensen van mijn opdrachtgever een moodboard passend bij haar stijl en een shoplist met hierin een nieuw aan te schaffen bank, tv meubel, vloerkleed, fauteuil, wanddecoratie en verschillende accessoires om de woning mee aan de kleden. Nadat deze items waren aangeschaft kwam ik langs om qua styling de puntjes op de i te zetten. 

Nu vraag je je misschien af of de eigenaresse nog wilde verhuizen na deze make-over… Ik kan je verklappen dat ze weer zo verliefd was op haar huis dat ze er nu nog steeds woont.