Verkoopstyling Leidsevaart – Haarlem

Verkoopstyling aan de Leidsevaart in Haarlem

Home » Portfolio » Verkoopstyling » Verkoopstyling aan de Leidsevaart in Haarlem
Waarom?

Door middel van een goede en sfeervolle presentatie van jouw woning, help ik jou om jouw huis met een maximale opbrengst verkopen.

De verkopers van deze woning volgden mij al op social media, dus toen ze hun huis gingen verkopen twijfelden ze geen moment en schakelden mij in voor de verkoopstyling van hun prachtige woning aan de Leidsevaart in Haarlem. 

Na een intakebezoek waarbij ik alle ruimtes in huis bekeek, de verkopers tips gaf wat ze zelf al konden doen om de woningpresentatie te verbeten en ondertussen een lijstje maakte van welke aanvullende accessoires de woning nog sfeervoller zouden maken, gaf ik de woning een week later een restyling. 

 

Wat de verkopers hebben gezegd over mijn dienstverlening: “Mirella is snel van begrip en schatte snel onze situatie in. Door haar vlotte benadering konden we snel een plan optuigen waarmee we precies op tijd voor de fotoshoot klaar waren. Mirella voelt precies de juiste stijl aan en vulde enkel aan wat nodig was; niet teveel en niet te weinig. Overweeg je verkoopstyling? Dan kan je met Mirella vooraf de mogelijkheden bespreken. Ze heeft voor iedere situatie een passende oplossing en is flexibel met de gewenst timing. En niet onbelangrijk: ons huis was snel verkocht!”