Voor de zakelijke markt

Met meer dan 100 makelaars in Haarlem en omgeving en minder dan 600 woningen in de verkoop, wil je je klanten waarschijnlijk net dat beetje extra bieden om je te onderscheiden van je conculega's.

Ook krijgt iedere makelaar regelmatig een woning in de verkoop, waarvan je weet dat het interieur niet bij het grote publiek in de smaak zal vallen.

Geen nood!  Door mij in te schakelen voor verkoopstyling, worden alle woningen die bij jou in de verkoop staan altijd optimaal gepresenteerd.

Ik hoef jou niet te vertellen dat een goede presentatie van een woning, leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs voor jouw klant. 

De eerste indruk is de belangrijkste indruk...

Op dit moment verzorgen verkopers vaak zelf nog de presentatie van hun woning. Doordat een verkoper niet meer objectief naar zijn of haar woning kan kijken, komt dit de online presentatie van de woning niet altijd ten goede.

Wanneer een potentiĆ«le koper op internet foto's ziet van een woning waarin de persoonlijke smaak van de verkoper teveel naar voren komt, een woning gedateerd en donker oogt of waarop niet goed te zien is hoe licht of ruim een woning is, dan haakt deze al snel af en klikt de woning weg zonder een bezichtiging aan te vragen. 

Iedere woning verdient verkoopstyling voordat de verkoopfoto's worden gemaakt, zodat de woning neutraal oogt en aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijke doelgroep en online goed wordt gepresenteerd. 

Waarom kiezen voor Huiswerk vastgoedstyling?

Ik weet als geen ander een woning weer neutraal en aantrekkelijk te presenteren. Ik laat de pluspunten van een woning, waar potentiƫle kopers op vallen, door middel van styling naar voren komen.

Naast laagdrempelig verkoopstylingadvies, steek ik ook graag de handen uit de mouwen voor een goed en snel resultaat. De meeste woningen heb ik binnen Ć©Ć©n dag klaar voor de verkoop. 

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de eigen meubels en accessoires van de verkopers om de kosten voor verkoopstyling zo laag mogelijk te houden.

Krijg je een lege woning in de verkoop, die je het liefst gemeubileerd in de markt zet? Geen probleem! Ik heb 6 verschillende inboedels beschikbaar, waarmee ik lege woningen tijdelijk kan voorzien van een sfeervolle inrichting. Ik maak hierbij gebruik van Ć©chte meubels en accessoires. 

Interesse?

Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Verkoopstyling is ideaal wanneer...

  • je je wilt onderscheiden van andere makelaars.
  • je een goede woningpresentatie belangrijk vindt voor iedere woning die je in de verkoop krijgt. 
  • je iemand zoekt die je veel werk rondom de presentatie van een woning uit handen neemt.
  • je de (lastige) gesprekken over de inrichting van de woning je klant wilt uitbesteden aan iemand met verstand van interieur en inrichting.  
  • je met de woningen die je aanbiedt, zoveel mogelijk potentiĆ«le kopers wilt trekken.
  • je extra service wilt bieden aan je klanten.
  • je door deze extra service, positieve mond tot mond reclame wilt genereren. 
  • je een gedateerde woning in de verkoop krijgt, die je zo goed mogelijk wilt presenteren.
  • je een leegstaande woning in de verkoop krijgt, welke je snel ingericht en sleutelklaar opgeleverd wilt hebben.
  • je een nieuwe woning snel op Funda wilt hebben.
Ben je projectontwikkelaar, een woningbouwcoƶperatie of verhuurder van appartementen en vakantiewoningen?

Heb je hulp nodig bij de presentatie van een vastgoedobject? Schakel Huiswerk in!

Ik weet panden voor de gemeubileerde verhuur en vakantiewoningen aantrekkelijk in de markt te zetten en deze met beperkt budget volgens de laatste woontrends in te richten. De woning lever ik sleutelklaar op, voorzien van meubels, gordijnen, verlichting en accessoires. 

Ik zorg ervoor dat potentiĆ«le kopers of huurders een goede eerste indruk krijgen van de woning en een goed beeld krijgen van de mogelijkheden ervan.  Moet de woning geschilderd worden of zijn er onderhoudsklusjes die moeten worden gedaan? Ook dit kan ik verzorgen.

Interesse?

Ik kom graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.