verkoopstyling Aalsmeerderweg – Rijsenhout

Een tijdelijke woninginrichting aan de Aalsmeerderweg

Home » Portfolio » verkoopstyling » Een tijdelijke woninginrichting aan de Aalsmeerderweg
Waarom?

Een lege woning wordt minder goed verkocht dan een gemeubileerde woning. Dat is een feit. Plaats er meubels in en ineens krijgt een woning sfeer.

Het is duidelijk dat de verkopers van deze woning de jongste niet meer zijn en dat zij een lange in deze woning hebben gewoond. Omdat deze woning nogal gedateerd is, heeft de verkopend makelaar heeft mij gevraagd de verkopers van advies te voorzien om de woningpresentatie te verbeteren. Uiteindelijk kozen de verkopers ervoor de woning door mij te laten stylen incl. de huur van een accessoirepakket, om de woning zo mooi en fris mogelijk te presenteren voor de verkoop ervan.
Ik heb bij de restyling van deze woning zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meubels en accessoires van de verkopers zelf, aangevuld met een accessoire-pakket van mij. Om de woning ruimer te maken, heb ik de meubelopstelling aangepast. Een lege kamer is door mij ingericht als slaapkamer en alle ruimtes in huis hebben een restyling gekregen. Deze woning was binnen no-time verkocht…
In de media

25 beautiful homes magazine (06-2020)

ViVA (Lentespecial 2020)

Mode & Travaux

Haarlemsdagblad (08-2021)

Living at Home (11-2020)